Термос или термокружка FERRINO Extreme 750ml Thermo

Бестселлер
19858852
Нет в наличии

Характеристики

Описание

At an external temperature of 5°C, an internal temperature of 50 °C is maintained for 16 h for mod. 0.5 l, 60°C for mod. 0.75 lt and 65°C for mod. 1 lt.